handpop2

De TalentenVlinder op basisschool De Regenboog in Zevenbergen

De groepen 1 tot en met 4 van basisschool De Regenboog werken 9 weken aan talentontwikkeling. Een week per regenboogkleur en een afsluitingsweek. De activiteiten worden in de groep aangeboden. Sommige leerkrachten bieden deze aan in een circuit andere behandelen de activiteiten klassikaal. Een maal in de week wordt er groep doorbroken aan gewerkt.

Na een introductie door Nicolle met twee poppen van de TalentenVlinder en clowntje Kriebel leren de kinderen het Kriebellied. Alle kinderen beloven de vlinder te helpen door op zoek te gaan naar de regenboogkleuren. De kinderen verdienen gekleurde vlinders door activiteiten te doen.

Tijdens dit thema komt Nicolle nog een keer langs met vlinderkostuums en met meer poppen die bij het verhaal horen.

Reacties van Kinderen: dat is een leuk clown, mag ik hem een handje geven. Wij willen wel helpen hoor, dan is vlinder straks niet meer verdrietig

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.