illustratie2

Kom je ook naar onze open dagen?

Open dagen op 20 en 21 mei a.s. van 13.00u tot 16.00u in Hooge Zwaluwe

De TalentenVlinder zorgt ervoor dat kinderen kennismaken met hun talent. Dit gebeurt door met veel enthousiasme:

  • te schilderen
  • te boetseren
  • poppenkast of toneel te spelen
  • sport-, spel- en natuuractiviteiten en coöperatieve werkvormen.

Lijkt het je leuk om dit in de praktijk zelf te ervaren en wil je graag meer weten? Kom dan langs op vrijdag 20 mei of zaterdag 21 mei  op onze locatie in Hooge Zwaluwe (Spoorstraat 32). Onder het genot van een kopje koffie leggen we je graag alles uit en kun je alle mogelijkheden zelf ervaren. Voor de kinderen is er lekkere siroop en houden we een gratis tekenworkshop.

 

Meer over talentontwikkeling bij de TalentenVlinder

De TalentenVlinder stimuleert talentontwikkeling in een sprookjesachtige sfeer. De kinderen gaan op avontuur en zoeken de kleuren van de regenboog. Bij elke kleur wordt op een creatieve manier een talent geprikkeld uit de meervoudige intelligentie (volgens Gardner) en worden bepaalde zintuigen en de emotionele ontwikkeling gestimuleerd. De Regenboog-modules van de TalentenVlinder zijn themagericht en zijn ontwikkeld door Nicolle Bogers. Het bijbehorende mooi geschreven prentenboek en de prachtige illustraties zijn van haar hand.

Nieuwsgierig? Kom dan naar de open dagen op 20 en 21 mei. Daar kun je het lesmateriaal, de talentenkisten, kinderkostuums en diverse spel- en lesmaterialen, dat bij de TalentenVlinder hoort, bekijken onder het genot van een kopje thee of koffie.

Voor meer informatie kun je terecht bij:

Nicolle Bogers
Spoorstraat 32
4927 AX Hooge Zwaluwe

Mail: info@talentenvlinder.nl
Tel: 06-13727823