Over Nicolle

Nicolle is geboren in Breda en is werkzaam als creatief-bewegings kindercoach en therapeute in haar eigen praktijk op een landelijke locatie. Ze geeft talentontwikkeling in het onderwijs en op kindercentra. In haar eigen atelier geeft ze creatieve workshops, vertelt ze verhalen en geeft ze regelmatig poppenkast- en toneelvoorstellingen samen met kinderen.

Daarnaast schrijft Nicolle gedichten en verhalen die ze zelf illustreert. Om haar eigen methode beter tot zijn recht te laten komen maakt ze haar eigen prentenboeken. De kinderen stappen echt in haar sprookjeswereld met een ruim aanbod aan zelfgemaakte kostuums, decorstukken en houten spelmateriaal.

nicolle_bogers

De creatieve lesmethode van De TalentenVlinder geeft leerkrachten en begeleiders van kindercentra de gelegenheid om met veel creatieve werkvormen talentontwikkeling en coaching aan te bieden. De methode is bedoeld om kinderen meer zelfvertrouwen te geven, hun talenten te ontwikkelen en zichzelf te uiten. De coöperatieve werkvormen stimuleren de samenwerking.

Door de jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen en de diverse opleidingen die Nicolle gevolgd heeft is haar waardevolle en originele methode ontstaan die veel creatieve mogelijkheden biedt aan kinderen. De kinderen ervaren dat ze elkaar met hun talenten kunnen aanvullen en versterken.

Ieder kind is bijzonder en samen maken we een wonder!