Voor Wie?

Kindercoaching praktijk De TalentenVlinder is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 12 jaar. Nicolle biedt deze kinderen speelse en uitdagende coaching waarmee ze een kind intensief begeleidt om het kind meer zelfvertrouwen en weerbaarheid te geven. Het kind durft zichzelf te laten zien en kan zich beter uiten. De therapeutische activiteiten sluiten aan bij de hulpvragen van de kinderen.

roze

De activiteiten sluiten aan op de verschillende stadia van ontwikkeling van het kind. De TalentenVlinder  richt zich op kinderen tussen de 2 en 12 jaar. De methode bevat thematische activiteiten die onder professionele begeleiding van Nicolle individueel of in een kleine groep uitgevoerd worden.

Praktijk De TalentenVlinder is gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen die hoogsensitief zijn. Deze kinderen zijn extra gevoelig voor prikkels. Vaak hebben ze een slechte concentratie en moeite met stilzitten. Hoogsensitieve kinderen reageren  emotioneler en heftiger in bepaalde situaties dan andere kinderen. Vaak voelen deze kinderen zich daardoor ‘anders’ dan andere kinderen. Dit kan als gevolg hebben dat ze zich afsluiten voor hun omgeving of juist erg aanwezig zijn. Nicolle reikt, als ervaringsdeskundige, deze kinderen handvaten aan om beter met zichzelf en hun omgeving om te gaan.

Natuurlijk bestaan er veel meer hulpvragen bij kinderen waarvoor u bij praktijk De TalentenVlinder terecht kunt, hieronder volgen een aantal voorbeelden:

  • Rouwverwerking na het overlijden van een geliefd persoon of dier.
  • Verwerking van een scheiding en de verlatingsangst die hier vaak uit voort komt.
  • Een negatief zelfbeeld, dat onzekerheid veroorzaakt
  • Leren omgaan met emoties, door ze te herkennen en te leren uiten.
  • Slecht slapen, moeite met ontspannen.
  • Pest gedrag bij kinderen.
  • Een traumatische ervaring waar kinderen niet over heen komen.

Heeft u een andere hulpvraag dan kunt u deze altijd aan Nicolle stellen.

clowntje_kriebel4