De TalentenVlinder

 Talentontwikkeling en Kindercoaching
 

Verhuur Talentkisten, kinderkostuums 

en Activiteitenpakketten

Een leuke themadag of schoolfeest organiseer je eenvoudig met een leuke Talentkist of prachtige kinderkostuums van De TalentenVlinder. Wij beschikken over maar liefst 20 Talentkisten en meer dan 800 prachtige handgemaakte kinderkostuums. Kijk snel op het onderstaande filmpje voor een impressie.

Met deze grote collectie kinderkostuums wordt het uitvoeren van een musical of toneelvoorstelling betoverend en eenvoudig. Via de knop Info Kinderkostuums vind je hier meer informatie over. 

Info KinderkostuumsWil je assistentie en hulp van ons dan kun je kiezen voor een van de activiteitenpakketten. Bijvoorbeeld voor het opstarten van een thema door middel van een originele poppenkastvoorstelling of spannend verhaal aangevuld met diverse workshops. Ook dan ben je bij De TalentenVlinder aan het juiste adres. Deze informatie vind je via de knop Info Activiteitenpakketten.

Info ActiviteitenpakkettenDiverse Talentkisten

Elke Talentkist wordt standaard geleverd met 20 kinderkostuums, spelmateriaal, een decoratief houten spel, decoratiemateriaal, kleurplaten en diploma’s. Ook bestaat de mogelijkheid om extra kostuums bij te huren.


Talentkist: De TalentenVlinder


Laat kinderen stralen met hun talent en de kostuums die in deze kist zitten. Er zijn 3 maten vlindervleugels en T-shirts met een geborduurde TalentenVlinder. Op het houten spel wat bij dit thema hoort zijn mooie gekleurde vlinders geschilderd.  


Talentkist: Het oude Holland van Oma Appeltaart en Opa KlokGa gezellig mee terug naar de jaren 50. In deze kist zitten verschillende oud-Hollandse kinderkostuums waarmee je met heel de groep terug in de tijd kunt gaan. Voor de meisjes zij er schortjes met geruite jurkjes. De jongens kostuums bestaan uit korte broeken, een geruite blouse en een giletje  Op het houten oud-Hollandse spel staan een boer en boerin.

 Talentkist: Lotus en Mazzel maken wereldvriendjes


Gaan jullie mee op wereldreis? In deze kist zitten vrolijke gekleurde kinderenkostuums. Er zitten tunieken, hesjes en originele spijkerbroeken in.


Talentkisten: Het grote Onderwater Avontuur en

Anemoon zoekt de parelballen


Zijn jullie klaar voor een avontuur onder water? In deze Talentkist zitten zeemeer-staarten in verschillende maten en kleuren. Gekleurde hesjes en T-shirts met mooie gekleurde schelpen. Voor Koning Neptunus is er een echte koningsmantel met bont en een glitter tuniek.
Talentkist: Koning Edelhart heeft een wens, Middeleeuwen


Met deze Talentkist ga je terug naar de middeleeuwen. Deze kist is erg uitgebreid. Er zijn 10 grote en 10 kleine prinsessenjurken die mooi versierd zijn met goud en zilverband. Daarnaast zijn er 10 satijnen rokken met velourse hesjes. Er is een echte koningsmantel met bont en er zijn ook nog 10 ridderpakken, 10 pakken voor edelmannen die bestaan uit een korte broek, en een velourse mantel, 10 pakken voor de vogelvrije jongens en meisjes (Robin Hood) en 10 middeleeuwse boertjes en boerinnetjes.


Talentkist: Showbizz Sterren


Deze Talentkist neemt je mee naar het theater. hij zit vol met glitter en glamour kostuums waarmee de kinderen een spetterend optreden kunnen bedenken. 10 Glitterrokjes met hesjes, 10 broeken met hesjes, verschillende hoedjes en accessoires.


Talentkist: Rock en Roll

Een swingende Talentkist over Rock en Roll. De kist bevat 10 rokken met petticoats, 10 sjaaltjes en 10 T-Birds jasjes. genoeg dus om met heel de groep te twisten!Talentkisten over beroepen

Talentkist: Het knuffelziekenhuis van Zuster Emily


Gaan jullie mee naar het Poppen- en knuffelziekenhuis van Zuster Emily? In deze Talentkist zitten 10 dokters- en verpleegstersschorten, 10 blauwe tunieken en 10 hoofdkapjes.

 

Talentkist: Heel de klas bakt!

Heel de klas bakt!, met deze leuke Talentkist met 10 roze en 10 blauwe schorten. Er hoort een groot houten spel met cubcakes bij. Talentkist: Bas wil bij de brandweer!

Altijd al brandweerman of -vrouw willen zijn? Dat kan met deze kist met 10 brandweertunieken en 10 helmen. Natuurlijk kunnen de kinderen een echte brandblusser naspelen met de houten huisjes, waarbij ze de vlammen kunnen opspuiten.


Talenkist: Daan op de kinderboerderij


Kinderen kunnen zich helemaal uitleven met deze Talentkist. Er zitten 10 korte broeken in met geruite blouse en 10 geruite jurkjes met een schort. 1 tuinbroek met geruite blouse en rieten hoed. Natuurlijk is er een houten spel met boerderijdieren. 


Talentkisten over Jaarvieringen

Talentkist: Pietje Puk zoekt zijn talent

Een onvergetelijke sinterklaas met deze Talentkist. In deze kist zitten 10 Pietenpakjes en een mantel voor de Sint.


Talentkist: Twinkelster redt het kerstfeest!

Een onvergetelijke Kerstspel met deze Talentenkist. In deze kist zitten: 10 Kerstelfen pakjes, 10 schaapjes, 10 herdertjes en 10 engeltjes.


Talenkist: Flap, de nieuwe Paashaas

In deze kist zitten 10 paashaas tunieken. Paashaas oren en verschillende kriebeldieren. Bijvoorbeeld lieveheersbeestjes, bijen en kikkers.


Talentkist: Heks Oepsie gaat naar de toverschool

In deze magische kist zitten 10 heksenjurken en 10 tovenaarscapes. 10 heksen- en tovenaarshoeden. Een leuk houten spel waarbij kinderen toverdrankjes kunnen omgooien en een groot houten heksenspel waarbij ze ballen in blikjes moeten gooien. 


Talentkisten over de natuur

Talentkist: De jongen, die van de kou hield, Eskimo's

Heb je het niet snel koud en wil je op avontuur? Dan is deze Talentkist iets voor jou. In de kist zitten 10 Eskimo kostuums voor de midden- en bovenbouw. 


Talentkist: Mollie wil weten waar ze thuishoort, Trollen

Wie ben je en wat hoort bij jou? Dat is wat Trollen heel goed weten. In deze Talentkist zitten 20 Trollenpakken. De pakken bestaan uit tunieken van bont, Trollenbroeken en hesjes en Trollenjurken. 


Talentkist: Het avontuur op de prairie, 

cowboys en cowgirls

Ga je mee op avontuur op de prairie? In deze kist zitten 10 Cowboy- en 10 Cowgirlkostuums. Bestaande uit broeken, hesjes en rokken. 


Talentkist: Kleine Indiaan zoekt zijn totemdier

Weet jij hoe de indianen leven? Met deze Talentkist kun je dat allemaal zelf ervaren. In deze kist zitten 20 indianentunieken en een leuk houten spel met indianententen. 


Talentkist: Op safari met Truus Tropenkolder

Ga je mee op safari met Truus Tropenkolder? In deze Talentkist zitten 10 kleine Safari-hesjes, 10 grote safari-hesjes, 10 dierentunieken van bont. 

Talentkist: Willem Werkbij op zoek naar honing 

In deze kist zitten kostuums voor 10 Bloemenmeisjes en 10 Tuinmannen. De Bloemenmeisjes hebben een T-shirt met mooie bloem en een mooi rokje. De Tuinmannen een tuinbroek en geruite blouse. Talentkist: Jip en de Fruit Elfjes


Weet jij wat Fruitelfjes allemaal kunnen? Met deze kist kunnen kinderen zelf ervaren en bedenken hoe de Fruitelfjes leven. Er zitten 10 tunieken, 10 rokjes en 10 vleugeltjes in. 

Diverse Talentkisten

Talentkist: De schat van Kapitein Stekelbaard


Ga samen met je groep op schattenjacht. In deze Talentkist zitten 10 piratenpakjes die bestaan uit: een korte broek, hesjes en hoofddoeken. Natuurlijk is er een mooi houten spel.


Talentkist: De vier seizoenen in het Kabouterbos 

In deze Talentkist zitten 10 kabouterpakjes met broek en muts, 10 rokjes met een kaboutercape. 


Talentkist: Clowntje Kriebel

In deze Talentenkist zitten 20 kostuums voor clowntjes. 


Algemene voorwaarden 

voor de verhuur van Talentkisten 

Elke Talentkist wordt standaard geleverd met activiteitenkaarten, verkleedkleren, spelmateriaal, een decoratief houten spel, decoratiemateriaal, kleurplaten en diploma’s. Ook bestaat de mogelijkheid om extra kostuums bij te huren. Wanneer u een Talentkist hebt gereserveerd, kunt u de activiteitenkaarten een week van tevoren ophalen, zodat u zich goed kunt voorbereiden.

Huur en borg

De huur voor een Talentkist, die gebruikt wordt in het onderwijs, bedraagt € 250,- voor drie weken. De borg bedraagt € 250,-. De huur van een kist voor een kinderfeestje, bedraagt € 50,-, de borg is eveneens € 50,- . De betaling gebeurt contant bij het ophalen of op rekening. De borg ontvangt u terug bij het brengen van de Talentkist (als de inhoud in orde is zie hieronder).

Checklist

Bij het ophalen van de Talentkist wordt de inhoud met de klant doorgenomen aan de hand van een checklist. Acceptatie van de kist door de klant betekent dat het pakket compleet en kwalitatief in orde wordt bevonden. Als zaken niet in orde worden bevonden, worden deze ter plekke vervangen, ofwel wordt hier een aantekening van gemaakt. Bij het terugbrengen van de themakist wordt samen met de huurder de checklist doorgenomen.

Schade 

Als onderdelen verdwenen zijn of materiaal beschadigd is, dan worden de vervanging- en/of herstelkosten in rekening gebracht en van de borg afgetrokken. Is de borg niet toereikend, dan zal de huurder het verschil aan De TalentenVlinder vergoeden. De Talentkist en de inhoud/materiaal blijven eigendom van De TalentenVlinder.

Reservering

Reserveren kan telefonisch of d.m.v. het contactformulier van deze site, u ontvangt dan binnen 3 dagen een bevestiging van uw reservering. Reserveren wil zeggen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden van De TalentenVlinder voor het huren van een Talentkist.

Ophalen/ terug brengen

De Talentkist kan 1 dag van tevoren opgehaald worden bij De TalentenVlinder in Hooge Zwaluwe. De dag na de reservering moet de kist weer terug bezorgd zijn. Wordt de Talentkist niet op tijd teruggebracht, dan zal dat in rekening worden gebracht. Wordt de kist helemaal niet terugbezorgd dan zal na aftrek van de al betaalde borg, een bedrag ter waarde van de kist plus inhoud en aanvullend met materiaal in rekening worden gebracht.

Reiniging

De kleding hoeft niet gewassen te worden, De TalentenVlinder zorgt zelf voor de reiniging van de kleding.

Annulering

Bij annulering zijn we genoodzaakt u kosten in rekening te brengen:

  • Annulering een week voor de gereserveerde datum: 25 % van het huur bedrag.
  • Annulering binnen zeven dagen tot een dag voor de gereserveerde datum: 50% van het huurbedrag.
  • Annulering vanaf de eerste huurdag is 100% van het huurbedrag. 

Het is wel mogelijk om de datum te verplaatsen.

Misbruik

Het is de huurder niet toegestaan de materialen/attributen van een door De TalentenVlinder gehuurde kist te verhuren, uitlenen aan derden. Ook is het kopiëren of gebruiken van digitaal, schriftelijk materiaal niet toegestaan.

Gebruik/ aansprakelijkheid

De Talentkisten worden verhuurd voor gebruik op een school, instelling, of gebruikt door particulieren thuis. De Talentkisten worden alleen gebruikt onder toezicht van een volwassene. De TalentenVlinder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel dat is ontstaan bij het gebruik van de Talentkisten.
 

 Vind ik leuk