De TalentenVlinder


 Talentontwikkeling en Kindercoaching
 

Sint en Kerst

Het Dorp van Sinterklaas

Sinterklaas is ook dit jaar weer in Hooge Zwaluwe. Samen met zijn Pieten logeert hij in Het Jaren 50 Dorp. Voor een week is Het Dorp helemaal in de oud-Hollandse sfeer van Sinterklaas. Maak samen met je (klein)kinderen een nostalgische wandeling terug in de tijd en beleef de sfeer van vroeger. Kinderen worden actief betrokken bij het Sinterklaas verhaal.

Voor je Het Dorp ingaat kunnen kinderen samen met Knutsel Piet een mooie muts maken in het Sprookjes Atelier. Buiten staat Amerigo uit te rusten van de lange ritten over de daken.

In Het Dorp van Sinterklaas zijn er veel oude huisjes en winkeltjes. Alle Pieten zijn daar erg druk in de weer. Ze werken in de Winkel van Sinkel en vullen de snoepzakken. De Sport Piet doet een pakjes race op het plein. Muziek Piet oefent een dans en de Post Piet is druk met alle tekeningen en kleurplaten. Doe mee samen met je (klein)kind met de Pieten speurtocht en heel veel andere leuke Pieten activiteiten. 

Neem daarna een kijkje in de Sjieke Kamer, geef Sinterklaas een hand of ga met hem op de foto. In Het Kleine Café kun je heerlijk nagenieten! Daar staat de siroop klaar met een lekker speculaasje.

 Je dient je van te voren op te geven via het contactformulier.

Om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt en alle kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen werken we deze dag met tijdsblokken van twee uur. Kies uit een van de onderstaande tijden:

·      10.00-12.00 uur

·      13.00-15.00 uur

Kinderen kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd, de kleurplaat ontvang je via de mail samen met de bevestiging van het tijdsblok. De kleurplaat kunnen de kinderen inleveren bij Post Piet.

Deze dag zijn we niet toegankelijk voor rolstoelen. 

De Entree voor Het Dorp van Sinterklaas is € 3,50 p.p.

Parkeren kun je bij ons op het terrein. 

Tot ziens! Het Kerstdorp


Vanaf zaterdag 8 december is het Jaren 50 Dorp helemaal in Kerstsfeer! Het Sprookjes Atelier is omgetoverd in een magisch Winter Atelier.

Maak een nostalgische wandeling terug in de tijd. Neem een kijkje in de oude winkeltjes en huisjes. Bewonder de lichtjes die overal branden en kom kijken naar de oude Kerststal van Oma Appeltaart. Geniet na met een lekkere beker warme chocolade melk in Het Kleine Café.

Op alle zaterdagen in december zijn we geopend van 12 tot 16 uur. Alle zondagen in december zijn we open van 11 tot 16 uur. Natuurlijk valt er nog veel meer te zien en te beleven. Dat staat binnenkost hieronder vermeld: 


Parkeren kan op ons eigen terrein, volg hiervoor de parkeer route.

Opgeven doe je via het contact formulier op deze site.