De TalentenVlinder

 Talentontwikkeling en Kindercoaching
 

Sint en Kerst

 

Sinterklaas is ook dit jaar weer in Hooge Zwaluwe. Samen met zijn Roetveeg Pieten logeert hij in Het Jaren 50 Dorp. Voor een week is Het Dorp helemaal in de oud-Hollandse sfeer van Sinterklaas. Maak samen met je (klein)kinderen een nostalgische wandeling terug in de tijd en beleef de sfeer van vroeger. 

Kinderen worden actief betrokken bij het Sinterklaasverhaal door middel van een leuke poppenkastvoorstelling in het Revue Theater. Daarna is er een echte pieten speurtocht met gevarieerde opdrachten.

In het Sprookjes Atelier maken de kinderen een knutsel en bakken ze samen met de Bakpieten heerlijke pepernoten. 


In Het Dorp van Sinterklaas zijn er veel oude huisjes en winkeltjes. Alle Pieten zijn daar erg druk in de weer. Ze werken in de Winkel van Sinkel en vullen de snoepzakken. De Sport Piet doet een pakjes race op het plein. Muziek Piet oefent een dans en de Post Piet is druk met alle tekeningen en kleurplaten. 

In de Pietenschool krijgen de pieten les en leren ze alles wat een piet moet weten. Doe mee samen met je (klein)kind met de Pieten speurtocht en heel veel andere leuke Pieten activiteiten. 

Neem daarna een kijkje in de Sjieke Kamer, geef Sinterklaas een hand of ga met hem op de foto. In Het Kleine Café kun je heerlijk nagenieten! 


 Je dient je van tevoren op te geven via het contactformulier.

Om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt en alle kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen, werken we deze dag met tijdsblokken van twee uur. 

Voor scholen en kindcentra hebben we een leuk aangepast programma. Dat bestaat uit poppenkast, speurtocht door het Dorp van Sinterklaas en diverse leuke activiteiten in het Dorp. Kies uit een van de onderstaande tijden:
Vooraf aanmelden voor scholen en kindcentra € 4.-


HET DORP VAN

SINTERKLAAS

Zondag 

26 - 11- 23

10.00 tot 12.00 uur

vooraf aanmelden € 7,50 p.p.


Zondag 

26 - 11 - 23

13.00 tot 15.00 uur

vooraf aanmelden € 7,50 p.p.

Deze dag zijn we niet toegankelijk voor rolstoelen. 

De Entree voor Het Dorp van Sinterklaas is € 7,50 p.p. Kinderen worden altijd begeleid door een volwassene. Maximaal 5 kinderen per volwassene. 

Parkeren kun je bij ons op het terrein. 

Tot ziens! 


Het kerstdorp

In december en januari organiseren wij met veel plezier het Kerstdorp in Hooge Zwaluwe. Maak een nostalgische wandeling terug in de tijd. Loop langs de oude winkeltjes en huisjes. Bewonder de lichtjes die overal branden en kom kijken naar de oude Kerststal van Oma Appeltaart. We zijn op afspraak te bezoeken met groepen vanaf 10 personen. Dat kun je doen via het contactformulier op deze site!

Hieronder vind je twee trailers, waarin je de kerstsfeer kunt proeven. Veel plezier met kijken...
STAP IN HET LEVEN VAN DICKENS

Dit jaar organiseren we voor de eerste keer: Stap in het leven van Dickens. Op zondag 10 december word je meegenomen in een levend toneelspel door echte Dickens figuren van het MMT uit Made. Neem een kijkje in het kleine huisje van Scrooge, kijk hoe de kinderen vroeger speelden en ontmoet de kerstman en kerstvrouw. Loop langs de oude winkeltjes en huisjes. Geniet na met een lekkere beker warme chocolademelk in Het Kleine Café. Let op je dient je van tevoren op te geven via het contactformulier op deze site!

STAP IN HET LEVEN VAN DICKENS

10.00 - 12.00 uur

Zondag

10 - 12 - 2023

 

 vooraf aanmelden € 7,50 p.p. 


13.00 - 15.00 uur

Zondag 

10 - 12 - 2023

vooraf aanmelden € 7,50 p.p.


De kinder kerstmusical van theatergroep Twinkelster

Een van de vaste activiteiten in december is de kerstmusical waarin kinderen tussen de 4 en 12 jaar alle rollen spelen. Ze zingen en dansen de sterren van de hemel en weten menig ouder, opa en oma te ontroeren met hun acteertalent.  


DE KINDER KERSTMUSICAL

9.30 - 12.00 

Zaterdag

25 - 11 - 2023

rolverdeling en oefenen

4 x oefenen, uitvoering incl. lunch is € 10,-


10.00 - 12.00 

Zaterdag

2 - 12 - 2023

2e keer oefenen10.00 - 12.00

Zaterdag

9 - 12- 2023

3e keer oefenen10.00 - 12.00

Zaterdag

16 - 12 - 2023

4e keer oefenen9.00 - 15.00 

Zondag                    17- 12 -2023 

2 x uitvoering inclusief lunch

kaartverkoop  € 7,50 p.p.


Aanmelden doe je via het contactformulier op deze site.

Parkeren op eigen terrein, volg de parkeerroute.

Kinderen worden altijd begeleid door een volwassene. Maximaal 5 kinderen per volwassene. 


Aanmelden doe je via het contactformulier op deze site.